Старши-треньорът на Осиек - Ненад Биелица вярва, че отборът има сили да навакса пасива от първия мач срещу ЦСКА. Ето какво сподели той на официалната си пресконференцията:

"Знаем, че в София се представихме под нивото си, но очакваме утрешния реванш с оптимизъм и сме уверени, че имаме сили да наваксаме пасива от първия мач. Вярвам, че утре ще покажем истинското си лице. В последния мач срещу Драговоляц дадох почивка на някои от титулярите, за да ги съхраня за мача в четвъртък, защото се натрупаха доста мачове напоследък.

ЦСКА вече е в Хърватия

ЦСКА вече е в Хърватия

Полетът на "червените" мина отлично

Искам дисциплина, организация и агресия през всичките 90 минути. За тези мачове не трябва допълнителна мотивация, вярвам, че всички играчи ще дадат своя максимум.

ЦСКА е голям отбор, мисля, че е бил 30 пъти шампион на България. Нямаме аргументи да подценяваме такъв отбор, който преди две години пак ни отстрани, който игра в групите на Лига Европа, който е 30 пъти шампион на своята страна и 21 пъти носител на Купата. Няма как да кажем "ние сме по-добри". ЦСКА има двама-трима българи, останалите са чужденци. Миналата година победиха Рома. Получихме шамар в София и се надявам това да не се повтаря. Не очаквам ЦСКА да се затвори в глуха защита, защото имат класни офанзивни играчи", коментира Биелица.

Трансферен гуру твърди: Валентин Антов подписа с отбора на Берлускони!

Трансферен гуру твърди: Валентин Антов подписа с отбора на Берлускони!

Звездата на ЦСКА продължава кариерата си в Монца