Александър Томов обвини Петър Манджуков и Юлиян Инджов за фалита на ЦСКА. Лупи твърди, че наследниците му в Борисовата градина умишлено не са платили сумите, които касаят получаването на лиценз.

"ЦСКА бе вкаран в предумишлен и ненужен фалит. Пращането във "В" група и разпускането на силния ни отбор трябва да бъде разследвано", категоричен бе Томов.

"Не е вярно, че клубът е бил вкаран в несъстоятелност по мое време. На 23 декември 2014 година съдът е признал футболистите като актив на клуба, който е в размер на 18 млн. лева. Значи несъстоятелност няма. Всичко започна от умишленото неплащане на лиценз. Говореха, че може да се създаде друго дружество и то да започне от "А" група. Не знам дали дошлите след мен собственици излъгаха обществеността за тази възможност, или самите те бяха излъгани. Факт е обаче, че ако отборът не се бе разпаднал, лятото щяха да се продадат 2-3 играчи за 2-3 млн. евро и всичко да бъде наред. Вместо това обаче основният актив на клуба - играчите, бе унищожен и оттам се влезе в несъстоятелност", заяви Томов пред "Тема спорт".