Фен на ЦСКА на име Халид Бин Хазнедар твърди, че други привърженици на "червените" са го изгонили от Сектор "Г" по време на мача с Ботев (Пловдив). Бил принуден да се премести в Сектор "А", закупувайки си нов билет. Той е от Шумен, но живее в София.

Ето какво разказа:

"Гледам мача на ЦСКА и си пея песните на любимия отбор. По едно време идва един и ми вика: "Вън от Сектор "Г". Попитах го защо, а той ми каза, че съм бил мургав. После се насъбраха няколко души и ме накараха да напусна Сектор "Г". За да няма разправии, напуснах сектора, купих си нов билет за Сектор "А" и там догледах мача.

Това е голяма обида за мен. Аз съм заклет цесекар! Но поради тези глупости, които се случват в Сектор "Г", се отказвам вече да посещавам мачовете. Същите хора миналия мач са изгонили баща и син от Асеновград, защото не са посещавали постоянно срещите на ЦСКА. А миналата седмица - още един.

Стоя зад думите си. Имаше хора при мен, но надали ще се съгласят да коментират това. Казаха ми, че съм щял да си навлека беля на главата. Но мен не ме е страх от никой. Аз искам истината да излезе наяве. Искам цяла България да разбере какви са тези глупости, които се правят в Сектор "Г". Разочарован съм", каза той пред "Спортал".

Фенове на ЦСКА и журналисти окуражиха и дадоха подаръци на съблеченото в автобуса дете

Фенове на ЦСКА и журналисти окуражиха и дадоха подаръци на съблеченото в автобуса дете

Вижте подробности тук