Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред медиите по време на пресконференцията, на която беше обявено новото партньорство с букмейкъра WINBET.

Ето какво каза той:

"ЦСКА е финансово обезпечен. Ние ще разчитаме на новия генерален спонсор, за да може този бюджет да става все по-стабилен и да удовлетворява вижданията на спортно-техническото ръководство, да няма проблеми с нормалното функциониране на клуба. Няма организации и клубове, които се биха лишили от подобна помощ.

До този момент г-н Ганчев не ме е упълномощавал да говоря от негово име. Не мога категорично да кажа дали остава. На този етап е становището, което той каза, а до кога ще продължи като срок не мога да се ангажирам.

Ние като клуб се надяваме, че господата Ганчев и Инджов ще останат в ръководството и ще продължат финансирането на клуба. Всичко до този момент се е изплащало в срок, както заплатите, така и премиите. До този момент клубът се развива по много добър начин. Това е нашето желание и цел за в бъдеще. Надявам се така и да продължим".

WINBET само спонсор на ЦСКА, няма да притежава акции на клуба
Обновена

WINBET само спонсор на ЦСКА, няма да притежава акции на клуба

Двете страни обявиха съвместен договор за 5 години