Букмейкърът WINBET ще бъде само спонсор на ЦСКА. Собственикът на компанията г-н Валтер Папазки няма да взима акции на клуба, стана ясно днес. Такива информации се появиха в медийното пространство още преди седмици, но явно те не отговарят на истината.

WINBET става генерален спонсор на "червените", както съобщи първо ТОПСПОРТ. Договорът е за 5 години.

Днес футболистите на ЦСКА Димитър Евтимов, Юрген Матей и Тиаго Родригес представиха новите тениски, на които се вижда, че логото на компанията е отпред, на мястото на досегашния генерален спонсор А1.

Снимка 536129

Източник: LAP.bg

"Изключително се радвам, че днес осъществяваме това продължение на договора с WINBET. Продължаваме с нов 5-годишен договор. Това е знак на ново бъдещо партньорство. Доволни сме от нашите взаимоотношения и с удоволствие ги продължаваме. WINBET става наш генерален спонсор и тяхното лого вече ще бъде на лицевата страна на фланелките. Това е важен знак, както за компанията, така и за нас. Надявам се да продължим нашето партньорство. Това партньорство да бъде залог за израстването на компанията и за нас като футболен клуб.

Що се отнася до параметрите на договора аз няма да го коментира. Ако искат нашите партньори - да го коментират, това е тяхно право. Присъствието на WINBET и другите ни спонсори е от изключително важно в тези трудни времена", каза изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков.