Наскоро Стойчо Младенов се появи отново в медийното пространство. За да ни каже познати клишета - как за ЦСКА Купата на България е лека утеха, едва ли не нищо и половина. Как на "Армията" се гони само и единствено първото място в шампионата. Всичко друго е провал. Размаха пръст на директора Джарета, който преди това заяви, че трофей за ЦСКА този сезон не е нещо задължително. И двамата не са прави. Стойчо, защото твърди, че Купата е на заден план. Справка - през последните десет години ЦСКА има две купи и една Суперкупа. Левски няма нищо. При наличието на Лудогорец, Купата на България е като трофей от Шампионска лига за "червени" и "сини". Италианецът пък не е прав, че ЦСКА може без отличие. Не може! Не и при такова стечение на обстоятелствата. Не и при две години суша. ЦСКА беше длъжен да зарадва феновете си с трофей. ЦСКА не може да изглежда така пред пълните трибуни на "Армията". Срещу Ботев, отбор, който не е особено плашещ като гост. 

Стойчо Младенов: В ЦСКА са ни възпитавали за победа и само победа, няма друг филм! На италианеца трябва да му обяснят някои работи

Младенов: В ЦСКА са ни възпитавали за победа и само победа, няма друг филм! На италианеца трябва да му обяснят някои работи!

"Безински? Винаги благ, добър човек, винаги над нещата"

Аспарух Никодимов заяви, че само Любослав Пенев и Стойчо Младенов могат да се справят начело на отбора. Вече явно и те не могат. Помним последния престой на Екзекутора. И този при "Титан" помним. Любо? Днес той няма право да си измие ръцете със съдийството. Съдиите бутаха отбора му към финала. Трябва да поеме отговорност за резултата и играта на отбора. Вчера обеща победа. Днес съдията изгони двама футболисти на Ботев и подари дузпа на "армейците" в края на мача. Но и това не помогна на този ЦСКА.  

Стойчо Стоилов: Не позволиха на ЦСКА да спечели срещу Левски, съдията свиреше за равен

Стойчо Стоилов: Не позволиха на ЦСКА да спечели срещу Левски, съдията свиреше за равен

"Днес загубихме 2 точки"

Стойчо Стоилов. Другият, който в последно време само чака някой журналист да го попита за съдиите. И да не го питаме, легендата на Литекс пак си казва мнението. В повечето случаи е пълно с цветущи изрази и лафове. Главният мениджър дава оценки на реферите и говори колко страда ЦСКА. А каква е работата му в куба? Не е ли да осигурява на треньора качествени попълнения? Какво осигури Стоилов през зимната пауза? Защо скамейката на ЦСКА е толкова къса? 

Любослав Пенев: Има отбори от Топ 6, които са съюзени и играят срещу ЦСКА! Защо се правите на разсеяни?

Любослав Пенев: Има отбори от Топ 6, които са съюзени и играят срещу ЦСКА! Защо се правите на разсеяни?

"Влизаме в мача с Левски като основен конкурент за титлата"

Ок, добре, пак повтарям - както казва Любо Пенев, Стоилов не дава парите. Тогава да попитаме ръководството къде са класните попълнения, които трябваше да заменят напусналите? Няма пари за селекция? Може, нали бяха платени милиони за емблема. Но пък имаше и доста постъпления - от продажбите на Каранга, Десподов, Мауридеш... Може ли от ЦСКА да обявят официално каква сума са взели или чакат за тримата общо? Ако не могат - защо не могат? Юлиян Инджов остава ли в ЦСКА? Той участва ли в селекцията под някаква форма? 

Любослав Пенев: Съдиите не са най-виновни, поръчката идва от едни офиси на Околовръстното, в Бояна

Любослав Пенев: Съдиите не са най-виновни, поръчката идва от едни офиси на Околовръстното, в Бояна

"Определени отбори в едни мачове са кротки като агънца, в други ритат като катъри"

Въпроси много, а отговори няма. И не се знае дали някога ще има. Не сме ние хората, които да броят парите, влизащи или излизащи от ЦСКА. Ние сме като тези хиляди по трибуните на "Армията" днес, които към този час и минута се чудят това ЦСКА ли е и защо играе по този начин. И не, стига вече с дъвката "БФС", която се сменя само с дъвката "съдии". С какво са виновни реферите за невероятния гол на Тодор Неделев и странното позициониране на вратаря Черниаускас? А за гола на Лючо Балтанов? Нали изгониха Филипов още преди час игра. Нали изгониха Вутов. Нали дадоха тази спорна дузпа? Какво още?! 

Любослав Пенев: Агресия имаше от четворката, радвам се, че няма да свирят в събота пак те!

Любо Пенев: Агресия имаше от четворката, радвам се, че няма да свирят в събота пак те!

"Гредата им беше от засада, два-три метра"

Днес ЦСКА извърши футболно престъпление срещу своите фенове. Класирането на точно този финал беше абсолютно задължително. И Любослав Пенев обеща победа. Пак да повторим. Нека говорят, отново - най-вече той и Стойчо Стоилов. Да обяснят и за тяхната роля в отбора, довела до това фиаско. Виждат ли въобще някаква своя вина? Или пак е виновен "некадърният" и "поръчков" съдия... 

Господа, ще подадете ли оставка?! 

Любослав Пенев: Предлагам този съдия, който развали футболния празник днес, да ни свири до края на сезона!

Пенев: Предлагам този "безпристрастен" съдия да ни свири до края на сезона!

"Няма как от 90 минути да пропиляваме първите 15-20"