Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). "Червените" загубиха с 2:3 на Коматево и в сряда ще търсят задължителна победа. 

Ето какво заяви Ел Голеадор на брифинга: 

"Нямаме информация дали Николай Бодуров ще бъде наказан. Към момента е в групата на мача. Ако това поведение ще се разглежда, нека да се разглежда максимално бързо. Ако се разглежда, защо предишни случаи не са били разглеждани. 

В първенството изоставаме. Факт е. Този мач е един от важните. Всички мачове за нас са най-важни. Пътят към Купата е по-кратък. Тук трябва да изиграем още два мача. Подготвяме се. В първенството не се предаваме. Има 6 мача. Това са 18 точки. Всичко е възможно. 

Имаме две цели, които преследваме. Обясних го. Тиаго е в групата. Ще видим кои ще започнат. Имаме повече от ден. На разположения са почти всички футболисти. 

Снимка 417752

Източник: LAP.bg

Умората няма да се отрази. Показахме, че не е проблем да играем през 3-4 дни. Тренировъчния процес върви нормално и целенасочено. Убеден съм, че играчите ще направят много силен мач. 

Контрите на Ботев не бих казал, че бяха проблем. Искаме да победим, подготвяме се и ще победим. Изоставаме с един гол. Това не ме притеснява. Искам да играем добър футбол, близко до противниковата врата. 

Не минава моя пресконференция без съдиите. Вие ме питате, аз отговарям. Докато виждам нередности, няма да си мълча. Утрешният съдия? Те не са най-виновните. Поръчката идва от едни офиси на Околовръстното, в Бояна. Не са най-виновни съдиите. Аз очаквах да е друг човек. Този, който свири последните два мача за Купата. Точен е. Знае какво да направи. Той си знае. Сигурно Бикел му е много симпатичен. Има си цел. 

Снимка 419104

Източник: LAP.bg

Не мога да допусна, че има хора, които се радват, че не се спазват правилата. Имам претенции, че разбирам. И то много. Не искам моят отбор да бъде ощетен. Отборите - в едни мачове са кротки като агънца, в други ритат като катъри.

И да е от ЦСКА съдията, следваме това, което казах преди малко. Дано не се стига до там да играем с човек по-малко. Играем добре с 11, с 10 човека. Не ме пробвали с 9. Има време... 

Искаме обективно съдийство. Това искам аз. Много ли е? Визирах офис около околовръстното, Бояна. Това е. Трябва ли да правим видео от час и половина. 

Всичко е дозирано, момчетата са наясно каква цел преследваме. Никой няма да се пренавие. Напрежение няма да се получи. Един от вариантите е да не се вземе трофей. Ние сме готови да постигнем целите. До едната сме по-близо, до другата не. Вярвам само и единствено в победата", заяви Пенев.

ЦСКА се разбра с двама чужденци

ЦСКА се разбра с двама чужденци

Имената им се пазят в тайна