Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов - сподели гледната си точка за случващото се в клуба. Той заяви, че тези играчи не са достойни да носят фланелката на "червените" и обяви, че не одобрява действията на привържениците преди мача с Ботев (Пд), завършил 0:0.

Алън Пардю отново гласува доверие на младоците в ЦСКА

Алън Пардю отново гласува доверие на младоците в ЦСКА

За Варна няма да пътува Брадли Мазику

"Това са неща, които на мен не ми харесват. И преди са се случвали тези неща. По този начин публиката си изразява мнението. Феновете от една страна са прави да се сърдят за негативните резултати на играчите, но какво е виновен клубът, че трябва да се чупят гредите и да се правят други неща и да се вкарва отбора в допълнителни разходи. Не е това начинът да си изразят недоволството.

Клубът и феновете трябва да седнат и да се разберат. Да се види какво може да се направи. Ето ги привържениците на Левски. Отборът им беше толкова зле поредица от години. По-зле бяха от нас в момента, обаче се съживиха, защото са единни. Не е редно феновете на ЦСКА да правят така. С цялото ми уважение към тях. Имаме претенции, че сме европейски клуб и не може така да се случват нещата", обясни една от най-фундаменталните фигури историята на ЦСКА пред "Мач Телеграф".

В Италия: Феновете на ЦСКА демонстрираха най-лошото от себе си

В Италия: Феновете на ЦСКА демонстрираха най-лошото от себе си

"Черен четвъртък за българския футбол"