Съставът на ЦСКА ще лети днес следобед за последния си двубой за сезона. "Червените" гостуват на Черно море в неделя от 20:30 часа.

Очаква се Алън Пардю отново да даде шанс на някой от младоците в тима. Припомняме, че срещу Ботев като титуляр започна централният защитник Християн Петров. На разположение на британеца се завръща грешникът от финала срещу Левски Томас Лам. Карло Мухар пък е наказан за срещата, като той вече се сбогува със своите съотборници и напусна клуба.

Хърватинът се подвизаваше в Борисовата градина като преотстъпен от полския шампион Лех Познан, а "армейците" няма да се възползват от възможността да го задържат. За Варна няма да пътува и Брадли Мазику, който също вече е изиграл последния си мач с "червената" фланелка. Почти сигурно това се отнася и за Йоан Бай.

Очаква се треньорът на Черно море Илиан Илиев също да стартира с няколко талантливи младоци, след като варненци загубиха шансове за четвъртото място, което щеше да им осигури място на бараж за евротурнирите, пише "Тема Спорт".

Вече има над 1200 зададени въпроса към Гриша Ганчев

Вече има над 1200 зададени въпроса към Гриша Ганчев

Няма теми табу