Представители на фракцията "Офендърс" заявиха, че не са верни твърденията, че са се разформировали, а към момента са спрели организационна дейност в ултра сектора на ЦСКА. От фирмата уточниха, че не са "гонили" никого и определиха събитията от изминалата седмица като "ненужен цирк".

"Не сме се разформировали, спрели сме организационна дейност. Ние по никакъв начин не сме гонили някого от клуба, а сме задали въпроси, защото имаме собствено мнение. Ние не говорим от името на Сектор "Г", а само от наше име. Тук сме три момчета, има още 27, а и стотици с нашето мислене.", обясниха от "Офендърс" във влогърското предаване "Извън групата" на Владислав Филипов и Ивайло Герасимов.

Фракцията "Офендърс" отрече да се разпуска

Фракцията "Офендърс" отрече да се разпуска

Феновете спират единствено с организационната дейност на трибуната

"Ние никъде не сме написали "Гриша, тръгвай си". Масата ни разбра грешно. Имаше три въпроса, на които не бе отговорено. Явно в България е много лошо да изказваш мнение. Ние казваме това, което мислим. Говорим от наше име - всичко друго са волни интерпретации. Подписали сме се под съобщението на нашата страница, не знаем защо някои фенове ни обвиниха, че сме говорили от името на всички."

Снимка 501305

Източник: Фейсбук

"Аз уважавах абсолютно всеки фен на ЦСКА, но това сега не е така. Продажници, платени, клетви към семейството изтърпяхме. Били сме наркомани и какво ли още не. Никъде не сме казвали, че гоним когото и да е било от клуба. Ние война с любимия си клуб няма да водим. Не сме обидени, а просто отстояваме характерите и мнението си. Всеки нормален фен на ЦСКА иска да бъде шампион и да се работи нормално", сподели един от представителите на "Офендърс".

"До скоро ни се радваха на хореографиите и ни викаха "евала", а сега ние сме грешниците."

"Хората не оценяват какво ни коства - лишаваш се от свободното си време, от работа, от време за детето и жената, от ежедневните дейности. Ние не искаме благодарност, а хората да не се водят само по чуждото мнение като овце. Това е лошото - повечето нямат мнение, а само следват вълната."

Снимка 486199

Източник: LAP.bg

"Масата, която ни критикува, никога не е стъпвала на стадиона. Това са хора, които сядат с ракията пред телевизора, влизат във Фейсбук и започват да дават акъл. Повечето хора са на нашето мнение. Всеки нормален фен на ЦСКА иска ЦСКА да бъде шампион и в отбора да се работи професионално. Останалите групи в сектора застанаха зад нас и това е нормално. Интригите се правят от "фенове", които нямат по два мача в годината и седят в социалните мрежи - те надуха всичко и създадоха напрежението."

"Ние не претендираме, че сме най-добрите. Нека останалите фенове сега организират пеенето и хореографиите", споделиха още от фракцията.