Нов търг за емблемата и имуществото на фалиралия ЦСКА е все по-възможен, след вчерашното определение на ВКС по делото на фирма "Камеко" срещу общината в Бяла, пише "24 часа".

Осемте милиона лева, платени от мажоритарните собственици на "червения" клуб Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, може да бъдат върнати.

Люпко Петрович: Ако в ЦСКА сме като Ганчев, да мислим 24 часа само за футбол, ще успеем!
Обновена

Люпко Петрович: Ако в ЦСКА сме като Ганчев, да мислим 24 часа само за футбол, ще успеем!

"Трябва да станем истински отбор"

Това означава, че бизнесменът Вълкан Стойновски е спечелил делото за собствеността на имотите в местността Карадере до Бяла на последна инстанция.

Синдик Дора Милева, въпреки проблемите, включи имотите в масата на несъстоятелността и дори те по оценка са най-ценните извън емблемата. При положение, че спорът е решен окончателно в полза на Вълкан Стойновски, трябва да се промени всичко, включително и оценката на цялото имущество.

Това, според юристи, означава нов търг и всичко трябва да започне отначало. Спорът за имотите е още от времето, когато "Титан" управляваше ЦСКА.

Късен фитнес тест определя дали Занев ще играе срещу Осиек

Късен фитнес тест определя дали Занев ще играе срещу Осиек

Ветеранът игра много силно в новата схема с трима защитници

Те ги бяха заложили като гаранция за дълговете към НАП. След като започна процедурата по несъстоятелност, те бяха върнати обратно от държавата, за да бъде направен търг. Имуществото бе спечелено от фирмата "Ред енимълс" на фенове на ЦСКА, която даде за него 8 милиона лева. Парите бяха преведени в края на миналата година, но съдът все още не е дал разрешение за тяхното разпределение.

След като ВКС отсъди в полза на "Камеко", съществува огромна вероятност фирмата "Ред енимълс" да обяви, че е платила за земя, която не е на ЦСКА и по този начин да предяви поредица от претенции - за анулиране на търга, да й бъдат върнати въпросните 8 млн. лева, както и за насрочване на нов търг.

Евандро: От резерва до звездата на ЦСКА

Евандро: От резерва до звездата на ЦСКА

Не всичко тръгна по мед и масло за "десетката", но вече е важна част от отбора