Николай Бодуров коментира нулевото равенство с Титоград в среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Капитанът на ЦСКА призна, че не е останал доволен от видяното.

"Мисля, че Осиек е доста по-труден съперник, без да подценявам отбора на Титоград. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да променим чипа в главата. За първенството трябва да победим, защото вече там направихме издънка, неочаквана за нас. Мисля, че Осиек са много по-сериозен отбор, до колкото разбрах, с голям бюджет. Ако играем по този начин, нямаме големи шансове за продължаване.

Стойчо Стоилов: Трябва да проведем сериозни разговори с треньорите и играчите

Стоилов: Трябва да проведем сериозни разговори с треньорите и играчите

"Този отбор трябваше да го победим два пъти"

Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач - 4:0 - до някаква степен нормално. Радващото е, че не загубихме в крайна сметка след ситуациите, които имаше другият отбор.

Тренираме постоянно, да чистим грешките. Все пак имаме и много нови футболисти, нужно е сработване. Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки в отбор като ЦСКА. Без да подценявам Титоград, не мисля, че са от нашето ниво. Да ни създадат толкова ситуации... Мисля, че е малко несериозно.

Добромир Митов: Ние сме ЦСКА и трябва да бележим голове

Митов: Ние сме ЦСКА и трябва да бележим голове!

"Решенията ги взимаме всички заедно"

Травми не съм имал, тренирал съм цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Тяхна преценка, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играя. Всичко е точно.

Хората дойдоха, пътуваха толкова време, а ние не можахме да ги зарадваме с победа. Определено сме по-добрият отбор от Титоград. Затова ме е толкова яд. Идват, подкрепят ни безрезервно, ние само трябва да си оставим сърцата на терена", коментира Бодуров.

Титоград и ЦСКА не се победиха - 0:0

ЦСКА спази протокола, спечели точка в Черна гора и продължава напред в Лига Европа

Кери принудително заменен, Фабрини отново не впечатли