Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро разкри, че клубът е близо до привличането на двама нови футболисти.

Ето какво каза наставникът на "армейците" след днешния успех в контролата срещу Етър:

"Това бе един тренировъчен мач. Важна тренировка, но нищо повече. Момчетата работиха здраво, бяха концентрирани и видяхме някои детайли от това, което тренирахме през седмицата. Доволен съм от това, което видях. Доволен съм от работата, която свършихме в Тетевен. Намираме се в предсезонната подготовка. Всички са мотивирани и работят здраво, но ситуацията е една и съща във всеки един клуб. Всеки ще ви каже, че е свършил добра работа и е работил концентрирано. Със сигурност като във всеки клуб може да се очаква да привлечем нови футболисти. Големите промени вече се случиха. 4-5 човека напуснаха преди да започнем да тренираме.

В момента търсим още един или двама футболисти. Вие знаете позициите, на които търсим нови футболисти, както и аз. Ние сме близо до привличането на двама нови футболисти съвсем скоро.

Очаквам да започнем с победи в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а във втория очаквам труден съперник.

Каранга все още е контузен. Той тренира много здраво всеки ден. Не мога да ви кажа диагноза, но мисля, че след лагера в Австрия ще може да започне да тренира наравно с основната група", каза Ел Маестро.

ЦСКА тръгна с 2:0 при Ел Маестро

ЦСКА тръгна с 2:0 при Ел Маестро

"Червените" спечелиха първата си контрола с Етър