Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро коментира победата на тима над Виктория (Пилзен) с 2:1.

Ето какво каза той пред официалния сайт на "армейците":

"Очевидно резултатът не е важен. Това са тренировъчни мачове. Днес играхме срещу силен съперник. Доволен съм, че физически изглеждаме по-добре и по-добре. Единственият ни шанс да направим нещо значимо през втората част на сезона е, ако можем отново да започнем да доминираме над останалите отборите физически.

ЦСКА победи Виктория (Пилзен) след обрат

Чешкият шампион преклони глава пред ЦСКА, "червените" обърнаха Виктория (Пилзен)!

Голове на Джеси и Рафаел донесоха успеха на "червените" с 2:1

Също така съм доволен, че особено през второто полувреме играхме с много самоувереност и мисля, че показахме добър футбол. Видях и някои много добри индивидуални изпълнения днес. Имахме добър ден. Доста мачове имаме тук - общо 6, а разполагам с повече от 20 играчи, така че не всеки може да играе всеки мач, но ние планираме тренировъчния процес, а също и игровите минути на всеки много внимателно.

Ако някой не е на терена, то винаги има много добра причина за това. Нямаме сериозни контузии, няколко рани и натъртвания. Мисля, че и на Жеферсон му няма нищо сериозно. Кирил Десподов ще почива седмица или десет дни, но това не е проблем. Винаги играем с добър отбор на терена и се опитваме да дадем най-доброто от себе си", сподели Ел Маестро.

От ЦСКА казаха защо Десподов и Соу не играха срещу Виктория

От ЦСКА казаха защо Десподов и Соу не играха срещу Виктория

Двамата тренират на облекчен режим