Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов остана крайно недоволен от поведението на неговите футболисти, въпреки постигнатата победа над Арда. "Червените" сътвориха обрат и триумфираха с 2:1, но изпитаха доста колебания в началото на двубоя, което бе основна тема в интервюто на опитния специалист. Ето какво каза той:

Славко Матич: Момчетата изиграха добър мач, но ЦСКА е голям отбор

Славко Матич: Момчетата изиграха добър мач, но ЦСКА е голям отбор

"Винаги трябва да имаме план "А" и план "Б""

"Трябва да заявя на играчите, че такова поведение е непристойно за отбор като ЦСКА. Ако това продължи, ще падат глави. Трябва да забравят такова скандално първо полувреме. Кой го е очаквал? Бяха подготвени по най-добрия начин по време на паузата за националните отбори. Тогава получиха и почивка. През второто видяхме стила и играта ни. Не можем да ги делим полувремената, защото през първото можеше да ни вкарат два-три гола. Трябва да постигнем целите си.

Не говорим за титуляри и резерви. Правим ротации. Искахме да спестим картоните на Юга и Турицов, но хората на техните позиции разочароваха. Трябва да имаме агресивността през второто полувреме. Ние сме по-качественият отбор. Всички футболисти трябва да знаят, че тимовете се мобилизират срещу ЦСКА. Бисмарк е болен с висока температура. Късметът не го покрива и сигурно ще отсъства още 4-5 дни. За съжаление губим още един играч. Варела вече е добре. Неговата смяна бе тактическа. Той не го разбра, но ще се случи това. Всеки един трябва да играе на върха на възможностите във всеки един мач", добави още той.

Героят Мазику: През второто полувреме показахме истинското лице на ЦСКА

Героят Мазику: През второто полувреме показахме истинското лице на ЦСКА

"На почивката направихме нужните корекции"