Новият наставник на Арда Славко Матич записа официален дебют начело на тима от Кърджали при загубата с 1:2 от ЦСКА . Въпреки неуспеха, треньорът призна, че е останал доволен от своите играчи.

"Искам да честитя на ЦСКА. Трябва да поздравя и моите момчета, изиграха добър мач. Направиха всичко, което исках от тях. Първите 10 минути от второто полувреме ЦСКА показа, че е голям отбор, натиснаха. Арда показа също така дали ще стане голям отбор.

Планът за мача ще бъде винаги да играем повече с топка, но за това ще трябва време. Можехме да вкараме още 2 гола през първата част. За някои неща ще трябва време, но аз съм доволен от момчетата.

Винаги трябва да имаме план "А" и план "Б". Не мога да бъда на 100% доволен, но моите момчета показаха характер Имаме млади момчета и ще стане добър отбор. Беше хубаво да се върна на "Армията", но аз съм професионалист, треньор съм и за мен Арда сега е най-големият отбор.

Следващите мачове ще можем да видим всички футболисти, има доста играчи, искаме да направим футболисти за националния отбор", заяви Матич.

ЦСКА победи Арда с 2:1 в двубой от efbet Лига

ЦСКА обърна Арда на "Армията", гостите не спряха да лежат по терена

Неочакван герой помрачи треньорския дебют на Славко Матич