Техническият директор на ЦСКА Михаил Александров даде първата си пресконференция, след като пое тази длъжност при "червените". 

Ето какво сподели Александров:

"Искам първо да благодаря за поканата от ЦСКА. Започвам кариерата си на директор на същото място, на което съм започнал като футболист. Беше важно да се случи. Ще направим инфраструктурни промени. Трите основни точки са базата в Панчарево и стадиона, за който знаете. Да успокоя, че всичко по стадиона върви по план. Ако има новини по него, ще сте първите, които ще го знаят", започна Александров.

"Искаме да изградим чисто нов терен за Б отбора в Панчарево. Той ще бъде под формата и на стадион, за да спазва наредбите на Втора лига. Ще гледаме да спазим всички наредби. Готови сме да го изградим на базата на Панчарево. Ще служи за тренировка на отборите. Вторият терен ще е изкуствен закрит балон. Ще го модернизираме, за да може да се ползва през цялата година. Ще гледаме да е функционален дори за тренировки на първия отбор", разкри той.

Орманджиев: Дължим извинение на цялата общност! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

Орманджиев: Дължим извинение на цялата общност! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

Случиха се доста неща на преден и заден план

"Третото подобрение е да свържем всички звена и сгради там, за да направим фитнес и възстановителен център като големите отбори. Ще поставим хидрозона с басейни, голям функционален фитнес и ресторант. Докторът ще има важна роля за храната. Искам да затворим цялата база, да вкараме най-модерните неща от бъдещето", продължи техническият директор на "червените".

"За базата на ДЮШ трябва да е най-хубавата в България. Чисто нова с доста сериозна за българските стандарти площ. Ще бъде близо до метростанция. Ще имаме терени с естествено покритие, но и изкуствено за тежките атмосферни условия. Фитнес за малките футболисти ще има, възстановителен център, пансион. Ще има хотел, ако някой отбор иска да направи подготовка при нас", разкри Александров.

"Ще има кухня и ресторант за децата, за да се създадат правилни навици. Ще имаме и перално помещение. То е изключителна рядкост за школите Имам привилегията скоро да ви поканя на самото място на ДЮШ, за да дам информация как ще се изгради базата. Може да видите ориентировъчно как ще изглежда. Имаме два терена пълен размер и два 9 на 9. Хотел, СПА, фитнес, медицински център", добави Михаил Александров.

Филипов: Няма да избягаме от целите - титла и купа, но виждате какъв ни е отборът в момента...

Филипов: Няма да избягаме от целите - титла и купа, но виждате какъв ни е отборът в момента...

"Трябва да сме реалисти"