Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев даде начало на пресконференцията относно бъдещето на клуба. Той сподели, че представянето на терена не приляга на "червените", но е на мнение, че е по-добре да има ужасен край, отколкото ужас без край.

"Ще ви запознаем подробно с промените и преструктурирането в клуба. Работим активно от както се случи смяната на собствеността. Измина месец и половина, изпълнен с доста динамични събития. Случиха се доста неща на преден и заден план. Това, което беше като представяне на терена не приляга на ЦСКА като спортно-технически резултати. Целият сезон беше такъв. Беше доста тежък сезон, изпълнен с промени", започна Стоян Орманджиев.

"Аз заявих след последния мач, въпреки че беше екзалтирана атмосферата. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Днес ще ви представим какво сме направили и какво смятаме да направим, за да се върне ЦСКА на върха в България и стабилен в Европа. Това са изконните ценности на ЦСКА. Всички сме израснали на "Червено знаме". Били сме свидетели на това ЦСКА да е шампион. "Българска армия" ще се превърне в нашия дом в най-скоро време", продължи изпълнителният директор.

"Ще ви обясним плановете ни за школата на ЦСКА. Може би някои от вас си спомнят какъв комплекс имахме. Нашите планове са дългосрочни и добре подплатени. Дължим извинение на цялата общност. ЦСКА трябва да е в Европа и да е конкурентноспособен. В най-важните мачове се огънахме. Класирането е право пропорционално на нашето представяне. Ние тук сме с нашите лица пред вас. От тук нататък ще е така. Носим пълната отговорност. Знаем, че сте взискателни към ЦСКА и така трябва да бъде. Критерият трябва да е много висок", каза още Орманджиев.