Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори при завръщането на тима от подготвителния лагер в Турция.

"Доволен съм от лагера. Първата част бе насочена към подобряване на функционалните способности на футболистите. Доволен съм. Отработихме всичко, което сме планирали", заяви сръбският специалист, след което говори за трансферите:

Али Соу: Отказах на Ал Ахли, щастлив съм в ЦСКА

Али Соу: Отказах на Ал Ахли, щастлив съм в ЦСКА

"Спекулациите не ми повлияха, но имаше мисли в главата ми"

"Ръководството води преговори с футболисти. Но засега не е ясно кога ще завършат. Не съм искал десен бек, защото имам Турицов. Казах, че той трябва да е национал. Искам футболисти в офанзивен план, но не централен нападател. Имам достатъчно. Ако не дойдат двамата нови, нищо страшно няма да се случи. Тези футболисти, които имам сега, съм доволен от тях. Ако дойде нов, то той трябва да усили тима", заключи той.

"Ахмедов се вписа в отбора. Работи професионално. Работи добре. Но му трябва време. Тонислав Йорданов? Има голям талант, има бъдеще, но трябва да се работи с него. Трябва да промени някои неща. Може да стане добър футболист. Дали ще го преотстъпим? Този въпрос е открит все още", сподели Крушчич.

Петър Занев: Всички искаме да видим ЦСКА офанзивен

Петър Занев: Всички искаме да видим ЦСКА офанзивен

Капитанът на "армейците" обеща тимът да изиграе силна пролет

"Успяхме да работим в тактически план и по модела, който искаме. Работихме 7 дни, в които се получиха някои неща. Али Соу? Мисля, че ръководството на клуба даде изявление и повече няма какво да се коментира. Няма нищо за Али Соу и той трябва да се съсредоточи в работата за клуба. Играчите правят един треньор добър. Без играчи добър треньор не се става. Имам добри играчи", завърши треньорът на "армейците".

Крушчич: ЦСКА преговаря с двама, дано дойде поне един

Крушчич: ЦСКА преговаря с двама, дано дойде поне един

"Пазим го в тайна"