Защитникът и капитан на ЦСКА Петър Занев говори след прибирането на "армейците" от Турция, където се проведе първият етап от зимната подготовка.

"Не мисля, че това е най-трудната част от подготовката. Не трябва да говорим в клишета и шаблони. Да бягаш и да стискаш зъби е най-лесно. Тепърва предстои трудната част от подготвителния период, контролите и след това първенството", каза Занев.

Под лупа: Героят на ЦСКА през есента - Евандро

Под лупа: Героят на ЦСКА през есента - Евандро

Статистика, история и интересни факти за бразилеца

"Хубавото е, че отбора се запази. Познаваме се много добре след първите шест месеца, в които бяхме заедно. Треньорът знае силните и слабите ни страни. Вече работи, за да изчисти слабостите ни. Надявам се да изглеждаме много по-добре през пролетта", добави още той.

Сагата приключи: ЦСКА няма да продава Али Соу на Ал Ахли

Сагата приключи: ЦСКА няма да продава Али Соу на Ал Ахли

Египтяните подписаха с друг нападател

"В последните два месеца заиграхме добре, а съм сигурен, че можем и повече. Има големи очаквания от нас, както и от феновете и е незадоволително мястото, което заемаме в момента в класирането. Ще се постараем и съм сигурен, че ще направим силна пролет", заяви капитанът на "армейците".

"Трябва да играем офанзивно и да не допускаме лесни голове, както през първата част от сезона. Всички искаме да видим ЦСКА офанзивен. Всеки двубой ще е като финал за нас. Ще се готвим мач за мач", добави той.

"Милош Крушчич има съвременни разбирания за футбола. Работихме физически и много за тактиката ни. Готвим се усилено за пролетта. Видя се и в първата контрола. Имаме комбинации, които обработваме и се стараем да бъдем на по-голяма скорост в мачовете", каза Занев.

Ден почивка за ЦСКА

Ден почивка за ЦСКА

"Червените" чакат Жеферсон в София