Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира представянето на отбора през сезона. Той не е доволен от показаното в някои от мачовете. 

"В първенството традиционно се доказа, че Лудогорец е номер 1, а битката остава за второто-третото място. И това не е добре за ЦСКА вече десета година. Защото клубът трябва да е шампион, всичко друго е неуспех. Казал съм го, две неща са важни - стадион и шампион.

Победите над Базел и Рома бяха много големи. Също така успехът над Лудогорец за Купата на България като гост. И веднага след това трагичен мач с Царско село. Това не го разбирам, това не е ЦСКА. Падаме от този, от онзи, от 1948. Това е несериозно, финалът за Купата беше доста равностоен и колкото и да ми е неприятно, трябва да призная, че Арда игра по-добре. Една грешка на Алекс Петков при позиционирането даде успеха на ЦСКА.

Любо е научен, че с ЦСКА трябва да си шампион, друго не се приема. Гриша Ганчев и Инджов никога няма да се оттеглят. Беше моментна реакция, няма логика да се откажат", заяви Георги Илиев пред "Тема Спорт".

Стана ясно кога ЦСКА започва лятна подготовка

Стана ясно кога ЦСКА започва лятна подготовка

На този етап е известно, че "червените" ще имат лагер в Австрия