Бившият играч на ЦСКА - Станислав Манолев, сподели пред "Мач Телеграф", че според него ЦСКА има сили да се пребори за титлата. Той сподели впечатленията си и от Нестор Ел Маестро, както и от трансферите на "армйеците".

"ЦСКА е реално най-голям конкурент на Лудогорец за титлата. Направиха добра селекция, но за мен беше грешно да се продава Дюкенс Назон. Той е един много добър футболист и можеше да помогне на отбора в битката за шампионата. В крайна сметка има треньор, който преценява и си решава. Реално "червените" имат сили да се борят за титлата и да я спечелят. Лудогорец продължиха в Европа и ги чакат тежки мачове там. При Нестор Ел Маестро ЦСКА ще е много добре подготвен физически. Мисля, че ще доминират през пролетта в голяма част от мачовете", започна Манолев.

"Каранга се върна в ЦСКА, за да изпълни обещанието си"

"Каранга се върна в ЦСКА, за да изпълни обещанието си"

"Да направи ЦСКА шампион"

"След тази подготовка вероятно отборът ще изглежда по-офанзивно. Ел Маестро преценява каква да бъде системата на игра и през зимата промени някои неща. Той е треньор и той си носи кръста. Важни са в крайна сметка резултатите на отбора. В един отбор е много важно да има конкуренция. Колкото е по-голяма тя, толкова по-добре. Това е добре и за треньора. Всеки специалист се радва, когато има силни и равностойни футболисти. Който е в по-добра форма, съответно той играе. Доста конкуренция има в офанзивен план, но не се знае Фернандо Каранга в каква форма е. Явно в клуба са си направили сметка, че ще успеят да покрият липсата на Назон. Имат доверие на Каранга", продължи той.

"Не бих казал, че в отбора се оформя ядро от норвежци. Те са само трима и това е добре за самите тях, защото си помагат. Хубаво е за момчетата да имат свои сънародници. Битката за титлата ще е много интересна и през този сезон. Черно море са първи, но не знам дали ще им стигнат силите. В първите два мача те се изправят именно срещу Лудогорец и ЦСКА и това ще е моментът, в който ще се види дали могат да се намесят в борбата за първото място", завърши Манолев.