Сръбският наставник на ЦСКА - Люпко Петрович, сподели след победата над Царско село, че Густаво Бусато засега държи своето титулярно място с 3 чисти мрежи за три мача, а относно Николай Бодуров Петрович призова да бъдат попитани Гриша Ганчев и Бодуров. Специалистът не беше доволен и от съдията в този мач.

ЦСКА победи Царско село с 3:0

ЦСКА с безпроблемна победа над Царско село на "Армията"

Рубен Пинто отново в игра за "червените"

"Искам да кажа, че Царско село е добър отбор с добри футболисти. Победихме един отбор, който ако играеше както през първото полувреме и в предишните си мачове, може да станат изненади. Царско село има добър тим с класни футболисти".

"Имаме две положения през първото полувреме, но истината бе, че контролирахме играта, не позволихме на съперника да стигне до вратата ни през първото полувреме. Притежавахме топката през целия двубой. През второто полувреме вкарахме гол, което беше важно, после падна втори и трети, имахме и още положения".

Али Соу: Всеки мач ще е тежък, но съм доволен от победата

Али Соу: Всеки мач ще е тежък, но съм доволен от победата

"Напоследък не вкарваме твърде много"

"Имаше една чиста дузпа за нас, а на два пъти ни спряха и атаки заради засади. Защо дават на този съдия наряди. Той накрая едва ли не опропасти мача. И на наш терен, и на чужд съдията трябва да свири 50/50".

"Засега Бусато държи своето място - 3 мача и 3 чисти мрежи".

Относно евентуалното завръщане на Николай Бодуров в състава, Люпко Петрович отговори:

"Вижте за Бодуров трябва да питате лично него, питайте и господин Гриша Ганчев, не питайте треньорите. Пинто започна да тренира, да се старае. Днес го пуснах малко и ще го върна скоро".

Сръбският специалист коментира и ситуацията с Вив Соломон-Отабор в края на двубоя. При смяната си Отабор показа с реакциите си, че не е доволен, че напуска терена.

"Аз му казах, че е направил две, три страхотни акции след като вече бях казал да го сменят, няма никакъв проблем. Той му се искаше да остане, точно тогава пък го смених, има такива случаи".

"Ще има някои промени срещу Локо Горна Оряховица, ще продължим да се стараем, няма да допускаме изненади. Можем да спечелим Купата".

"През второто полувреме на всеки един мач играем по-добре. Статистиката го показва, което значи че физически сме добре", завърши Петрович