Световният и двукратен европейски шампион по вдигане на тежести Карлос Насар пожела шампионска титла на любимия си ЦСКА пред "Мач Телеграф".

"Еуфорията от втората ми европейска титла вече поотмина. Няма как, предстоят нови състезания и трябва да се концентрирам върху тях. И така до олимпиадата. Програмата ми от тренировки и състезания е много наситена и точно поради тази причина не мога да отида на мач на ЦСКА сега. Ето, имах покана да присъствам на двубоя с Ботев (Враца) на "Васил Левски", но не успях.

Дано тази година отборът вземе титлата. При първа възможност ще отида на стадиона, за да го подкрепя. Но не знам кога ще е това. Сега тренирам за много важен двубой от Бундеслигата на Германия. Моят клубен отбор Хайнсхайм има решаващ дуел за влизане в Първа Бундеслига срещу Дортмунд тази събота. В петък летя за Германия. След това наред е последната олимпийска квалификиция - в Пукет, Тайланд. Там също ще се опитам да стана първи. Тя е задължителна за участие и там ще са най-добрите в моята категория до 89 кг.", сподели 31-кратният световен рекордьор във всички възрастови групи в щангите.