Легенди на ЦСКА излязоха с декларация, адресирана към Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. В нея те призоваха двамата да преосмислят решението си да се оттеглят от клуба.

Сред тях са - Аспарух Никодимов, Петър Жеков, Димитър Якимов, Димитър Пенев, благодариха на двамата за свършеното до момента и изразиха надеждата си, че ще правят още много и за клуба и в бъдеще. Обръщението бе публикувано в официални сайт на "червените":

Цялото обръщение (без редакторска намеса):

"Уважаеми г-н Ганчев, уважаеми г-н Инджов,

Обръщаме се към Вас като хора, които милеят истински за ЦСКА. Нашият живот е минал под знака на най-великия български клуб. Играли сме, печелили сме трофеи и големи европейски битки, виждали сме какво ли не. Видяхме и най-лошото - нашият любим клуб да бъде докаран до фалит.

Благодарение на Вас в момента ЦСКА го има и изглежда по-здрав от всякога. Не само - ЦСКА се върна към времената, когато четирите букви говореха много в Европа. В демократично време не сме виждали собственици на нашия любим клуб, които толкова много да милеят за него. Вие не само спасихте ЦСКА, спасихте любовта на половин България. И знаем, че Вашата любов към "червената" идея е също толкова силна като нашата.

Напълно разбираме Вашето разочарование от някои мнения на фенове. Разбираме и Ви призоваваме най-искрено да преосмислите решението си. На първо място в името на ЦСКА. Защото Вие доказахте преди повече от пет години, че клубът ще го има и ще жъне успехи благодарение на Вашата всеотдайност към ЦСКА.

Вие сте хората, които накарахте всички да мечтаем, че славните времена на стадион "Българска армия" ще се завърнат и никога повече облаците на несигурността няма да висят над Борисовата градина. Вие сте хората, които определяте финансовата и трансферната политика. Нямаме никакво съмнение, че го правите по възможно най-добрия начин в името на ЦСКА.

Зимата на ЦСКА от 2021-ва, която със сигурност ще доведе до лятото на 2015-а

Зимата на ЦСКА от 2021-ва, която със сигурност ще доведе до лятото на 2015-а

Ако Гриша Ганчев не промени решението си

Имаме безрезервно доверие към Вас и още веднъж Ви молим да продължите да ръководите любимия клуб. Не се съмняваме, че успехите ще дойдат. Дори още тази година.

Призоваме всички, които обичат ЦСКА да подкрепят нашия призив.

С уважение от хора, които са дали всичко от себе си за марката ЦСКА

Аспарух Никодимов

Димитър Якимов

Петър Жеков

Димитър Пенев

Стоян Йорданов

Пламен Марков

Георги Велинов

Иван Зафиров

Стойчо Младенов

Ружди Керимов

Никола Велков

Христо Запрянов".