Победа на ЦСКА над Черно море във вторник би означавало, че в рамките на един месец тимът ще трябва да изиграе осем двубоя в първенството и турнира за Купата на България. И всеки от тях ще е изключително ключов в битката за двата трофея у нас.

Сгъстената програма и важността на сблъсъците предполага и по-голямо напрежение и нервност, а оттам и повече жълти картони за "армейците". Това означава и че в един момент Саша Илич може да изпита големи проблеми с евентуални наказания на свои важни футболисти.

Някои от тях вече изтърпяха санкции за натрупани официални предупреждения, като Жеферсон кара своята втора и ще пропусне предстоящия мач с Черно море заради 9 жълти картона през сезона. Най-близо до подобно наказание е капитанът Юрген Матей, който е бил декориран 6 пъти в първенството и 1 в турнира за купата, като при следващи две предупреждения и той ще изгледа от трибуните два двубоя на ЦСКА.

Най-пряко засегнати в състава на 31-кратните шампиони в момента са халфовете Джонатан Линдсет и Станислав Шопов, които са с по 4 жълти картона и при още 1 ще пропуснат един двубой на тима. Не са за пренебрегване и трите официални предупреждения на вратаря Густаво Бусато, пише "Тема Спорт".

Клуб от МЛС пожела централния нападател на ЦСКА

Клуб от МЛС пожела централния нападател на ЦСКА

Добрата форма на Дюкенс Назон може да му издейства доходоносен трансфер