Милош Крушчич е доволен от свършената работа на лагера в Марбея. Треньорът на ЦСКА потвърди, че двубоят с Левски може да е ключов за бъдещето на всички футболисти и собственото му такова.

"Позитивно е, че всичко каквото искахме да направих, го напрахме. Резултатите са по-лоши, това е вярно, но можеха и да бъдат по-добри. Не исках играчите да са готови специално за тези мачове.

Не исках да убивам интензитета на тренировките, за да сме готови за тях. Обнадежден съм, че ще сме в добра физическа форма за началото на първенството.

Цанко Цветанов: Боби Михайлов свърши достатъчно добра работа за БФС

Цанко Цветанов: Боби Михайлов свърши достатъчно добра работа за БФС

"В някои отношения, БФС не успя да се справи по най-добрия начин"

Експериментирахме само в мача с Виктория, защото използвахме играчи, които по-малко играят. Само Малинов имаше травма преди лагера, всички останали бяха на линия. Другото бяха извън строя само за по 3-4 дена.

Последният мач с Яблонец видяхме, че сме готови физически. С това мисля, че няма да имаме проблеми. Получихме две попадения от статични положения, но видях отбор, който може да тича много, да отнема топки и да е компактен в защита.

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич зачеркна Греъм Кери?

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич зачеркна Греъм Кери?

Ирландецът не игра в последните две контроли на ЦСКА

Имаме две седмици, за да работим за завършването на атаките и някои тактически елементи за Левски. Не успяхме да вкараме голове, но имахме своите моменти.

Гаранции във футбола няма, това се случва само ако побеждаваш и играеш добре. Аз не съм страхлив треньор, не исках играчите да са готови за няколко резултата в подготовката. Имам позитивната настройка, че ще сме напълно готови за важните мачове в първенството. Ще се види всичко в мача с Левски. Двубоят може да е определящ не само за мен, но и за целия отбор. Ако победим ще е добре не само за мен, но и за всички в клуба. Доволен съм от всички футболисти, включително от Али Соу, който работеше много здраво на тренировки", каза треньорът.

Валентин Антов от ЦСКА бил сред спряганите за трансфер в Манчестър Юнайтед

Играч на ЦСКА бил сред спряганите за нови в Манчестър Юнайтед

Това показва проверка на "Мирър"