Назон има желание да остане в ЦСКА, но все пак е възможно да размисли, ако получи много добра оферта. Такава е възможно да постъпи от водения от Станимир Стоилов Гьозтепе, като медиите в Турция твърдят за подобен интерес от няколко дни.

Вчера изданието yeniasir.com.tr написа, че от втородивизионния клуб от югоизточната ни съседка вече са се свързали с хаитянския нападател и са опитали да го убедят да премине там.

Назон е щастлив в ЦСКА, остава поне до лятото

Назон е щастлив в ЦСКА, остава поне до лятото

Ето подробности

Добавя се, че Дюкенс е разпитвал настоящия си треньор Нестор Ел Маестро за условията в Измир. Както е известно, сърбинът с британски паспорт бе начело на Гьозтепе в периода септември 2021 г. - март 2022 г.

Трансферният прозорец в Турция затваря в петък, така че ако подобна сделка се осъществи, това трябва да се случи дотогава.

Гьозтепе има интерес и към нападател от елитния бразилски Атлетико Паранаензе. Именно той е приоритет в селекцията на тима, а Назон е по-скоро резервна опция.

До момента Станимир Стоилов привлече защитника Елитон от ФК ЦСКА 1948 и халфа Рамон Паскал Лундквист, а вчера клубът представи и друг полузащитник -Тургай Гемиджибашъ, пише "Тема спорт".

Гьозтепе на Мъри развинти Алтай в дербито на Измир

Гьозтепе на Мъри развинти Алтай в дербито на Измир

Тимът му излезе втори във Втора лига