Саша Илич за първи път от началото на зимната подготовка на ЦСКА остави на терена целия си състав до 60-ата минута и не замени никого на почивката.

Мащабната рокада, традиционна за предсезонните контроли, бе предприета половин час преди края, когато всички полеви футболисти отстъпиха местата си, а единствено вратарят Бусато не бе заменен.

Направи впечатление, че с появата на резервните играчи ЦСКА заигра във формация 4-4-2, каквато нито веднъж досега не бе използвана от сръбския специалист. Тя обаче не доведе до сериозна промяна на поведението на тима. В отбрана застанаха Турицов, Махмутович, Кох и Минков, а изненадващо в средата на терена си партнираха офанзивните футболисти Кареасо и Шопов. По крилата действаха Шагоян и младият Жабов, а на върха на атаката бяха Радослав Живков и новото попълнение Тобиас Хайнц.

Именно новото норвежко попълнение на ЦСКА остави най-добро впечатление с представянето си и през него преминаваха малкото опасни атаки на армейците. Той пропусна последните две контроли, тъй като бе болен, но от няколко дни тренира пълноценно и ще бъде на разположение на Саша Илич за предстоящите мачове с Македония ГП и Шахтьор Карганда, пише "Тема Спорт".

Морено пропуска оставащите контроли на ЦСКА в Турция?

Морено пропуска оставащите контроли на ЦСКА в Турция?

Повален е от вирус