ЦСКА победи с 1:0 Осиек в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Страхотен гол в мача на "Армията" вкара Евандро. Появи се интересно мнение в групата "Само ЦСКА" във "Фейсбук". Публикуваме го едно към едно:

"След последните събития в клуба, след думите на Кюстендилеца и Животното, ЦСКА трябваше да вземе този мач на ВСЯКА ЦЕНА. Иначе ставаше страшно!

И един велик треньор заложи себе си и плати цената. Обеща да поднесе главата си на феновете, ако не бие! И БИ! Нито един треньор в историята на ЦСКА не е поемал такъв ангажимент пред 50 камери: "Или утре бия, или ми казвате "чао"! Ако ЦСКА бе паднал, Петрович вече да е на Калотина.

В последните 100 часа ЦСКА беше съдиран от свои и чужди. Люпко събра в юмрук каквото е останало здраво и удари по масата. Грозен футбол, прагматичен, защитен, но... победен! Какво да го правиш, с тая философия спечели КЕШ, с тая философия още побеждава.

Днес ЦСКА бе в ролята на пациент, който е на операционната маса. Да съдиш в такъв момент хирурга, дето ти е спасил живота, че те зашил с грозен шев, е нахално".

ЦСКА победи Осиек с 1:0 в Лига Европа

Миг на гениалност от Евандро и заслужено предимство за ЦСКА преди реванша с Осиек!

Минимален аванс за "червените" преди битката в Хърватия