Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще говори всичко случващо се в клуба, пише "Тема Спорт". Това ще се случи в неделя. Тогава босът на "армейците" ще бъде гост в предаването "120 минути" по bTV. То стартира в 17:00 и продължава до 19:00 часа.

Очаква се пред водещия Светослав Иванов Гриша Ганчев да разкрие ще има ли ЦСКА нов стадион и какво се случва с преговорите със спортното министерство. Както е известно, през седмицата "червените" публикуваха обръщение, в което отговориха на служебния министър Андрей Кузманов, който твърди, че ЦСКА има задължения за базите.

Иван Такев: Надявам се, че през пролетта ще видим друг ЦСКА

Иван Такев: Надявам се, че през пролетта ще видим друг ЦСКА

Вярвам, че Гриша Ганчев е точният човек на точното място и няма да остави проекта недовършен, коментира той

Очаква се да бъде засегната и темата с БФС - клубът подкрепя Димитър Бербатов в опита му да стане президент на централата.

Освен за ЦСКА Ганчев ще отговори и на въпроси по актуалните политически теми, както и опитите за съставяне на ново правителство. Бизнесменът дълго време не е имал медийни изяви и участието му в предаването се очаква с голям интерес.

Днес Гриша Ганчев празнува 59-ия си рожден ден. Освен ЦСКА той подпомага и националния отбор по борба, както и други спортове.

ЦСКА поздрави рожденика Гриша Ганчев

ЦСКА поздрави рожденика Гриша Ганчев

Босът на "червените" навършва 59 години