Бившият футболист на ЦСКА Георги Денев е щастлив от представянето на отбора. Той похвали много и треньора - Любослав Пенев. Ето какво каза Кучето пред "Тема Спорт":

"Радвам се като малко дете, че ЦСКА се преобрази, откакто Любо Пенев дойде и пое отбора. Той си върши работата много добре. Не става въпрос само за два мача или за моментно избухване. Така ще е и за в бъдеще, убеден съм. Знае къде и какво прави.

Играчите също са преобразени, Похвално е, че пуска млади момчета като Антов и Турицов и че не се страхува от промени. Играем по-атрактивно и нападателно при него. Любо заслужава само похвали.

Сега ни чака много важен и труден мач с Берое. Двубой, който не трябва да се подценява покрай тези с Ботев (Пловдив) за купата и дербито с Левски.

Впрочем мачът на сините с Лудогорец на "Герена" също е важен и с пряко отношение към битката за титлата. Малко не виждам как Левски ще бие, но... топка е и всичко може да се случи.

Но и ние трябва да си гледаме нашата игра и да бием Берое. Видяхте колко трудно надиграхме Черно море на старта на плейофите, когато всички мислехме за мачовете с Лудогорец за купата и първенството. Лесни мачове няма. Чакат ни здрави битки".

ЦСКА вече има ясни приоритети за своята лятна селекция

ЦСКА вече има ясни приоритети за своята лятна селекция

Стойчо Стоилов и Люпко Петрович предлагат играчи на Любослав Пенев