Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, отговори на въпросите на привържениците в първото издание на рубриката "Q&A".

Феновете на 31-кратните шампиони имаха възможността да изпратят своите питания до ръководството на клуба като коментар под специален пост в официалната фейсбук страница на клуба.

Част от по-интересните отговори на Филипов бяха следните:

"Темата за школата е сред любимите им. Аз съм продукт на тази школа. Извървял съм пътя от дете до първия отбор. Знам какво е усещането. Аз съм човекът, който най-много се грижи за школата. Ще вложа цялата си енергия, за да виждаме един ден повече наши момчета в нашия представителен отбор.

Баялцалиев пред ТОПСПОРТ: Железов няма нито качествата, нито психиката, за да ръководи най-големия мач

Баялцалиев пред ТОПСПОРТ: Железов няма нито качествата, нито психиката, за да ръководи най-големия мач

"Ощети и двата отбора"

В последните месеци се нагледах на абсурди в школата. В неделята бях на детски мач между ЦСКА и Левски, където се случи масов бой между родителите...Школата трябва да изгради добри футболисти, но и хора. Друг абсурд - юноша на клуба, на когото предлагаме договор, идва с мениджър и поставя условия, все едно е изиграл 100 мача за клуба... Такива неща са недопустими. Не може такова момче да извива ръцете на клуба.

Друго...родители поставят условия на треньора. Това няма да се допусне. Всеки родител може да съветва детето си, но вкъщи. От два месеца пряк ангажимент към школата имам аз, а директор на ДЮШ е Добри Митов.

Капитанът на ЦСКА с проблеми след дербито

Капитанът на ЦСКА с проблеми след дербито

Юрген Матай е със спукано тъпанче и леко разкъсване на ухото

Стойчо Стоилов не работи за ЦСКА. Личното ми мнение за него е, че го познавам от 30 години. Един достоен, стойностен човек, който разбира от футбол. Има око за футболисти и го е доказал.

На медицинските прегледи не беше установена контузия на Браян Морено. Тя не е тежка, а е лека. Надяваме се в най-скоро време да го използваме. Според нас ще бъде много полезен за ЦСКА. Селекцията в клуба се прави от старши-треньора и собствениците на клуба. Собствениците определят финансовите параметри за привличането на футболиста. Селекцията на ЦСКА е ориентирана към качеството, а не към количеството. Търсим надграждането на отбора.

Разград ли дърпа конците в българския футбол?

Разград ли дърпа конците в българския футбол?

Коментар на Красиан Митев

Въпросът за стадиона е най-важен за клуба. Приоритет №1 е. Работи се усилено в тази насока. Спънки е имало през годините. От известно време насам, държавата и клубът гледат в една посока. Надяваме се и очакваме в най-скоро време да започне изграждането на своя стадион, на мястото, където е неговият дом в "Борисовата градина". В момента се изчистват неща от предишния договор за наем. Търси се най-добрата формула за построяването на ново и модерно съоръжение. То ще бъде единствено и само за спорт. Ще отговаря на всички изисквания на УЕФА.

Иван Турицов: Не 100, а 1000% имаше дузпа за нас

Иван Турицов: Не 100, а 1000% имаше дузпа за нас

Играя първи с топката, след това футболистът на Левски, споделя той

ЦСКА има голям брой фенове в страната и чужбина. Отливът на фенове от стадиона, не е от липсата на фенове, а е проблемът със стадиона. Той се намира в окаяно състояние. Опасен е и не предлага необходимия комфорт за феновете, които да гледат с удоволствие мачовете".

А какво още отговори шефът на "армейците", вижте в прикаченото видео: