Фен на ЦСКА на име Емил Антонов се обърна чрез ТОПСПОРТ към бившия треньор на клуба Любослав Пенев. На редакционната ни поща, привърженикът изпрати въпроси към родения в Добрич специалист след пресконференцията му. 

Ето какво се пише в имейла: 

"Казвам се Емил Антонов, редовно посещавам сайта Ви и желая като редови фен на ЦСКА, още когато Любо Пенев не е бил роден, да му задам въпроси . Аз също съм роден в Добрич като него и помня когато баща му игра две години в Добруджа. Дори вкара гол на ЦСКА за победата на Добруджа с 1:0 през 1967 г. Аз не съм журналист и няма как да имам контакт с Любо Пенев и затова желая да задам въпросите , чрез вашия сайт. Първо искам да заявя, че съм голям фен на футболиста Любо Пенев и за радостта, която ми е доставял като футболист на ЦСКА и успехите, които постигна като футболист. Въпросите ми като редови фен са следните:

Още няколко въпроса към Любослав Пенев...

Още няколко въпроса към Любослав Пенев...

Ако иска - да отговори

1. Защо дава тази пресконференция точно преди може би най-важния мач на ЦСКА за тази година?

2. Защо преди години нападна публично съотборниците си и приятели Емил Костадинов и Йордан Лечков? Това според него "мъжка" постъпка ли е ?

3. Защо не участва в бенефиса на най-успелия български футболист Христо Стоичков? Забрави ли за подкрепата на Камата, когато се лекуваше от тежко заболяване в Испания? Това "мъжка" постъпка ли е ?

4. Защо половината отбор е в лазарета още преди да е започнал шампионата и играта му е безидейна, липса на всякаква агресия и хаотична? Още в Австрия играта на отбора не беше ли трагична ?

5. Нормално ли е Лудогорец да надиграва така категорично ЦСКА и загубата можеше да бъде спокойно и 0:8? Не беше ли редно още тогава треньорът г-н Пенев сам да си подаде оставката или поне след трагичната игра срещу Лиепая?

6. Нормално ли е отборът да има сили да играе 60 мин? Напускането на Кирил Динчев не беше ли сигнал за него  че физическата подготовка на отбора е тотално сбъркана ?

Мисля, че като дългогодишен редови фен на отбора, радвал се и страдал при неговите успехи и неуспехи, имам право на отговор на тези въпроси .

Благодаря ви предварително и ви пожелавам успех !

Емил Антонов"