Бившият футболист на ЦСКА - Енрике Рафаел, даде интервю пред колегите от Bulgaria ON AIR. В него бразилецът сподели за огромната си любов към "червения" клуб, но също така, че все още има да получава пари от столичния гранд. Ето какво каза латиноамериканецът:

Бусато ще се грижи за нов в ЦСКА

Бусато ще се грижи за нов в ЦСКА

Вратарят помага за всичко на Маурисио Гарсес

"Направих кратко проучване за ЦСКА преди да премина в тима и разбрах, че това е страхотен клуб с велика история и предани фенове, които пълнят стадионите. Изобщо не се замислих да приема предизвикателството да нося фланелката на най-великия отбор в България.

Дербито, в което отбелязах втория гол (19 април 2018 г.). Това беше най-специалното попадение за мен, тъй като загубих баба си в седмицата, в която се подготвяхме за мача. Не успях да се прибера до Бразилия, затова ѝ обещах да отбележа. Така посветих гола си на нея. Видеото е в моя Instagram (смее се).

Сашо Станков: ЦСКА иска само разрешение за строеж, а Левски милиони от държавата

Сашо Станков: ЦСКА иска само разрешение за строеж, а Левски милиони от държавата

"Оптимист съм за стадиона"

Няколко са треньорите, при които се чувствах най-добре. Стамен Белчев, Любослав Пенев, Христо Янев и Даниел Моралес.

Дадох ясно да се разбере, че искам да подновя договора си с ЦСКА, но седмицата преди той да изтече ме информираха, че няма да го подновят. Малко след това прочетох в някои спортни сайтове, че договорът ми не е подновен, защото съм искал повече пари. Тук искам много ясно да кажа, че това е пълна лъжа. Дори получих съобщения от фенове, които ми писаха, че не желаят да съм в отбора, тъй като искам твърде много пари. След 4 години напуснах ЦСКА с тъга.

Дължат ми няколко заплати, както и бонуси от Купата на България. Не бих играл за друг клуб в България! Само ЦСКА!

ЦСКА уреди контрола с Динамо (Москва), приятелският мач с Щурм (Грац) отпадна

ЦСКА уреди контрола с Динамо (Москва), приятелският мач с Щурм (Грац) отпадна

Пандемията от коронавирус из Европа наложи нова корекция в програмата за контролите на ЦСКА

Бих искал да благодаря за всичко, което ЦСКА направи за мен. Винаги, когато носех "червената" фланелка", давах най-доброто от себе си на терена. Винаги ще нося този отбор в сърцето си. Благодаря ви, "червени" фенове!", добави още Рафаел.