Бившият акционер в ЦСКА - Емил Димитров коментира пред колегите от "Тема Спорт" най-актуалните събития в "червения" клуб.

Плановете на ЦСКА за нов стадион са в застой, вината не е на клуба

Плановете на ЦСКА за нов стадион са в застой, вината не е на клуба

Столична община разглежда около 400 възражения по проекта за развитие на Борисовата градина

"Реваншът със Зоря ще е трудна работа, но вярвам, че Люпко ще ги излъже. Това е такъв мач, че един гол сигурно ще реши всичко. Очаквам минимална победа на ЦСКА. Нужен е и малко късмет, но няма как иначе. Постепенно отборът започва да показва някакво лице, но е нужно време. Не става от днес за утре. Мисля, че този, който е правил клуб от Източна Европа европейски шампион, ще измисли как да отстраним украинците, независимо че сега реалностите са различни", каза Димитров.

По повод ситуацията с Бодуров и Пинто пък той заяви: "Няма никой по-голям от отбора. Ако двамата са създавали интриги, тогава много правилно са отстранени. Подчертавам - ако са създавали проблеми. Вижда се в световен план, че не се правят компромиси даже с Меси, а какво остава за Бодуров. С всичкото ми уважение той е дал много на ЦСКА, но ако това, за което се говори, е истина - тогава е правилно отстранен. Няма как да се получат нещата, ако липсва атмосфера в един отбор и играчите се делят на групички. Не може да си в сериозен клуб и да разваляш вътрешния климат, няма как да се допусне това".

"Двубоят с Лудогорец беше доста тежък, но резултатът е по-скоро задоволителен на този етап от сезона. Разград не са онази класа, която бяха, но и ние също не сме като едно време. Тиаго, ако си беше вкарал гола в края - чудесно, но... И все пак равенството е по-добре от загуба. Иначе, като им слушам оплакванията от съдийството, ми става много смешно. Пет години всички им вървят по свирката, а сега им се привидяха призраци. Предполагам, че на следващия мач с ЦСКА, за да им е сигурна работата, ще сложат я Сватбата, я Шуменския, я някой друг като тях. А и като си спомним какво направи Моци преди няколко години, мисля, че оплакванията са несериозни. А ако им върнем всичките несвирени срещу тях през годините дузпи, ще падне голям смях".

Люпко Петрович знае как се побеждава в Украйна

Люпко Петрович знае как се побеждава в Украйна

ЦСКА ще трябва да повтори постижението на Литекс и Лудогорец