Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи промени във всички линии в титулярния си състав за мача с Берое от 14:30 часа.

На върха на атаката се завръща Фернандо Каранга, който пропусна победата над Арда в сряда заради изгонването си на "Тича".

ЦСКА - Берое 3:0, развоят минута по минута
на живо

ЦСКА - Берое 3:0, развоят минута по минута

Мачът стартира в 14:30 часа

Бразилецът ще иска да се отпуши срещу любимата си жертва у нас (виж стр. 4). Той ще замени Данило Асприля в стартовия състав.

Негов партньор в атака пък за първи път ще е Тобиас Хайнц, който стартира в халфовата линия за купата, но на почивката размени позицията си с Матиас Фаетон, като и двамата започнаха да играят по-ефективно.

В неделя норвежецът ще действа като нападател, а националът на Гваделупа ще е в лявата част на ромба в средата на терена. До него ще е Кареасо, пред тях Линдсет, а отзад Юга, който е застрашен да пропусне два мача при следващия жълт картон, който получи.

Гочето със съвет към ЦСКА за позицията на Фаетон

Гочето със съвет към ЦСКА за позицията на Фаетон

"Задушава се като централен нападател"

В защита също ще има промяна. Иван Турицов, сменен принудително в сряда заради болка в аддуктора, тренира на облекчен режим и едва ли ще е готов да стартира.

Вместо него ще се появи Мартин Стойчев, за когото това ще е дебют като титуляр за ЦСКА. Навлизащият във все по-добра форма капитан Матей, Християн Петров и Вион ще запазят местата си, а това се отнася и за вратаря Бусато, пише "Тема Спорт.