Дисципът към БФС се събра на извънредно заседание и наказа ЦСКА с глоба в размер на 9000 лева. Причината - думите по адрес на футболния ни съюз от страна на Любослав Пенев.

Ето какво пише в сайта на БФС:

"Във връзка с множество сезирания до комисия "Етика и феърплей" и Дисциплинарната комисия при БФС на извънредно свое заседание ДК реши:

За нанесени обиди в средствата за масова информация към ръководството на БФС, засягащи човешкото достойнство, етиката и морално-етичните изисквания, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.1, б.А от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Любослав Пенев - лицензиран като пом. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 5000 лева.

За унизителни и обидни изказвания публично, в печатни, телевизионни и електронни медии за честта и достойнството на футболните съдии, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.2, б.Б от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Любослав Пенев - лицензиран като пом. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 4000 лева.

Секретар ДК: /Н. Вълкова/".

Любо Пенев: Приоритет на хората от БФС са пътувания, ресторанти, дансинг! Футболният съюз е прогнил от алкохол и екстри!
Обновена

Любо Пенев: Приоритет на хората от БФС са пътувания, ресторанти, дансинг! Футболният съюз е прогнил от алкохол и екстри!

"Цяла седмица се говори, че ЦСКА ще загуби от Черно море"