Явно съдиите са виновни на Любослав Пенев и ЦСКА за загубата от Черно море с 0:2. Варненци надиграха "армейците", но според Пенев реферите са свирили срещу отбора му. Любо се изказа доста остро и по адрес на Борислав Михайлов, и БФС. Както е известно, той спореше с Боби за президентския пост на футболния ни съюз, но Михайлов беше преизбран.

Ето каква каза Пенев пред медиите днес:

"Проблемът със съдийството е много сериозен и тежък. Реферите не помагат, а пречат на футбола. Не знам съзнателното или не. Понеже ЦСКА е основен конкурент, не му се позволява да играе футбол. Три жълти и един червен картон до 20-ата минута на мача с Черно море бяха спестени. 90 минути във Варна се пусна да се играе свободно, да се рискува здравето на играчите. Делегатът ми изпраща четвъртия съдия, за да ми каже, че баджът ми не се виждал. Неговата работа е друга. Сигурно е написал отлично представяне - "мисията изпълнена". Този мач на "Тича" няма как да го загубим, ако я няма страничната помощ. Няма как и наравно да завърши. Има пряка намеса. Във Варна цяла седмица се говори как ЦСКА ще загуби мача срещу Черно море. 

Снимка 407239

Източник: LAP.bg

Тук мълчим и траем. Кога ще решим всички тези проблеми? Всичките грешки са допуснати нарочно, а не от незнание. Борислав Михайлов твърди, че нивото на футбола у нас било добро. Как го е разбра? Той мачове не гледа. Неговият приоритет, както и на хората около него, е да пътува в чужбина и да обикалява ресторанти, с приоритетност дансинг. БФС е прогнил от алкохол и екстри.

Някой трябва да изчисти тинята. Може и да съм аз! Не съм се отказал от това да стана президент на БФС. Какво лошо има? Кога ще стане това? Говоря хипотетично - може след месец, два, година, две, пет...".

Любослав Пенев: ЦСКА не е ясла, трябва яко бачкане!
Обновена

Любослав Пенев: ЦСКА не е ясла, трябва яко бачкане!

"Чужденците да прочетат и понаучат за клуба ни"