Маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова също говори пред медиите по време на пресконференцията, на която беше съобщено, че компанията става генерален спонсор на ЦСКА.

"Параметрите по договора няма как да бъдат посочени. Те са конфиденциална информация между нас и клуба. Достатъчна информация е, че знаете за 5-годишния договор. Сътрудничеството е страхотно. Ние сме изключително щастливи, че ЦСКА има желание да работи с нас и в бъдеще. Желаем им успех. Дано да постигнат целите си в България и в европейските клубни турнири", каза тя.

След което отговори и на въпрос дали компанията ще придобие акции на клуба.

"С оглед на политиката, която води компанията такъв тип сътрудничество не стои на дневен ред. Ние сме рекламодател, а не искаме да влизаме в колаборации с клубовете. Надявам се, че разясних въпроса.

Преди пет години за нас беше началото при разписването на такъв тип договори. Ние опипвахме почвата. С голямата марка ЦСКА стана ясно, че подобно сътрудничество е изключително успешно. За това взехме решение да станем генерален спонсор.

Не се ангажираме с детско-юношески футбол. Договорните ни взаимоотношения са с мъжкия клуб", каза още Десислава Колева-Иванова.

Пламен Марков: Становището на Ганчев е това, което той каза... Всичко в ЦСКА се плаща, клубът се развива

Пламен Марков: Становището на Ганчев е това, което той каза... Всичко в ЦСКА се плаща, клубът се развива

"Финансово обезпечени сме"