Отборът на ЦСКА замина за Швейцария, където утре ще изиграе своя трети двубой от груповата фаза на Лига Европа. Съперник на "армейците" ще бъде Йънг Бойс. Временният наставник на гранда - Даниел Моралес, говори пред медиите и обяви, че при успех над "жълто-черните", българският представител може да влезе в борбата за участие в елиминациите на турнира.

Поредна добра новина за ЦСКА

Поредна добра новина за ЦСКА

Вижте каква е тя

Ето какво още каза Моралес:

"Отиваме с амбиция отборът на играе добър футбол. Мачът с Рома има много позитивни неща. Видяхме колективен дух, отборна игра, където този отбор трябва да показва постоянство с този дух. Това беше добър пример за предстоящия мач срещу Йънг Бойс.

Снимка 503710

Източник: Ангел Домусчиев/ topsport.bg

Това е трети кръг. Мисля си, че ако излезем победители от този мач имаме шансове за класиране напред. Остават още мачове, но това ще ни даде възможност да направи крачка напред и да се борим за първи места в групата.

ЦСКА без трима в Швейцария

ЦСКА без трима в Швейцария

Вратарят Евтимов също няма да пътува с тима

Групата е голяма. Жеферсон остава в България, както и Димитър Евтимов. Митко не се чувства добре. Петър Занев също ще остане тук. Проведох разговор с него и той ще остане, за да се излекува.

Днес имаме тренировка на изкуствен терен. По-различно е. Топката върви по-бързо, но момчетата са играли на изкуствена трева. Това е предимство за домакините, но ни е се съобразяваме с това. По принцип се говори, че на изкуствен терен има повече травми, но както виждате може да се случат навсякъде. Това е последно поколение трева, която е разрешена от УЕФА, но не мисля, че това ще повлияе на крайния резултат.

Йънг Бойс е шампион на Швейцария. Отборът играе атрактивен, силов и бърз футбол. Използват всички възможности на големия си терен. Всеки мач е различен и ние трябва да се приспособим", заяви Моралес.

ЦСКА с три варианта за нов старши-треньор на клуба?

ЦСКА с три варианта за нов старши-треньор на клуба?

Любослав Пенев е единствената "българска" опция