ЦСКА има три варианта за треньорския пост, съобщават колегите ни от "Тема Спорт". Единственият българин сред тях е Любослав Пенев. С него вече са проведени преговори. През миналата седмица той се е виждал с отговорните фактори на "Армията" и е коментирано евентуалното му завръщане в клуба, допълва ежедневникът.

Поредна добра новина за ЦСКА

Поредна добра новина за ЦСКА

Вижте каква е тя

Любослав Пенев бе треньор на ЦСКА през пролетта на 2019 година, когато обаче си тръгна със скандал. Отношенията между него и клуба обаче вече са изгладени.

Другият вариант пред "червените" е свързан с ангажирането на чужденец, който е с успехи в професията и за привличането му клубът е готов да извади много сериозна сума за заплата. На столичани са предложени близо дузина специалисти от чужбина, сред които и Томас Дол, а с някои от тях са водени и разговори.

ЦСКА без трима в Швейцария

ЦСКА без трима в Швейцария

Вратарят Евтимов също няма да пътува с тима

Беноа Кое също е бил търсен, но той няма да е новият старши-треньор на ЦСКА. Възможно е да стане част от екипа като помощник.

Третата опция е свързана с оставането на сегашния щаб начело с Даниел Моралес. Решението как да се процедира ще бъде взето след мачовете с Йънг Бойс и Монтана тази седмица. След тях предстои пауза в първенството заради националните отбори, по време на която ЦСКА ще изиграе отложения си мач от турнира за Купата на България - гостуване на Ботев (Ихтиман).

Добра новина в ЦСКА: Всички тестове за COVID-19 са отрицателни

Добра новина в ЦСКА: Всички тестове за COVID-19 са отрицателни

Даниел Моралес ще може да разполага с пълния си състав за важния мач с Йънг Бойс