Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски получи фотоалбума "70 години ЦСКА" като символична щафета от ръцете на легендата на клуба Димитър Пенев.

Лидерът на "червените" благодари за оказаната му чест и коментира предстоящия втори полуфинален мач с Левски за Купата на България, който е на 25 април.

Ето кой ще свири ЦСКА - Левски

Ето кой ще свири ЦСКА - Левски

Вижте и всички останали назначения за 30-ия кръг в Първа лига

"Благодаря изключително много за привилегията, която съм удостоен да получа тази щафета от толкова велики хора. Надявам се някой ден и аз да съм в подобна книга и да подам щафетата на някой друг. Тук съм от 8-годишен и съм много добре запознат с историята на този клуб. В школата винаги е имало треньори, които са били за пример. Лично аз давам пример на моя брат, който е тук в школата. Мисля, че сме на правилния път и историята на ЦСКА се пази.

Снимка 350933

Източник: LAP.bg

В отбора никога не е имало притеснително настроение. Резултатите не бяха задоволителни в последните два мача, но мисля, че сме на правилния път. Има много позитивен дух в отбора и сме готови за реванша. Най-важното е всички да сме здрави за мача", сподели Чорбаджийски.