Бившият бранител на ЦСКА - Борис Секулич, изрази увереност, че новият наставник на "червените" Саша Илич ще покаже треньорския си потенциал и ще помогне на клуба. Сръбският защитник, който има второ гражданство и е национал на Словакия, пристигна на "Армията" през лятото на 2018-а, но не успя да блесне с представянето си и през февруари 2019-а напусна отбора. Ето какво каза той пред колегите от "Мач Телеграф":

От ЦСКА: Жорди Кайседо ще бъде продаден

От ЦСКА: Жорди Кайседо ще бъде продаден

Той беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си при нас, съобщават "червените"

"Не съм играл срещу него, като тийнейджър бях в по-нискоразредни тимове, а реално професионалната ми кариера започна в Словакия на 19 години. При все че не съм фен на Партизан, знам какво означава Саша Илич за този клуб. Мисля си, че и всеки привърженик на Цървена звезда също го уважава, което трябва да ви говори достатъчно за него.

Все още е млад треньор, но вече загатна за потенциала си в Чукарички, който издигна до третия по сила клуб в Сърбия. Със сигурност в София ще е различно, защото Чукарички няма чак толкова фенове колкото ЦСКА, но той е свикнал с напрежението, защото толкова години е играл за "гробарите", а и е рекордьор по мачове за тях. Трудно ми е да кажа дали ще има успех, но дано да се получи".

Голямото "армейско" сърце Чичо Граф на 70! Честит юбилей!

Голямото "армейско" сърце Чичо Граф на 70! Честит юбилей!

Той е закърмен е с "армейската" идея откакто се помни.