Ръководството на ЦСКА проведе среща с нападателя Жорди Кайседо с цел изясняване на всички въпросителни около поведението му през последните седмици, обявиха от клуба.

"Кайседо беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си в ЦСКА. Футболистът настоя и да бъде трансфериран в конкретен клуб. Предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора, собствениците се съгласиха, че продажбата на еквадореца е най-добрата опция", написаха от ЦСКА в изявление на официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

"Последваха няколко тежки дни на преговори, в които водещото за всички в ЦСКА беше интересът на клуба да бъде запазен. В крайна сметка Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани, договорени са и личните условия на футболиста. Остава той да премине медицински тестове, след което трансферът ще може да бъде обявен официално. В клуба се работи усилено по намирането на класен централен нападател", добавиха от ЦСКА.

Жорди Кайседо ще има нов отбор съвсем скоро

Жорди Кайседо ще има нов отбор съвсем скоро

Той ще премине в Тигрес, който е излязъл с конкретна оферта към "червените"