Димитър Бербатов коментира ситуацията в ЦСКА през последните няколко дни. Голмайсторът на България за всички времена сподели, че всички сме хора и понякога в плод на емоция преминаваме някои граници.

"Деветката" отчете, че всеки прави грешки и последните събития несъмнено вредят на отбора. 

Ето какво написа Бербатов в блога си:

Най-малките "армейци" с емоционален призив към Ганчев да остане начело на ЦСКА

Най-малките "армейци" с емоционален призив към Ганчев да остане начело на ЦСКА

Вижте уникалния клип

Обявеното от Гриша Ганчев оттегляне от ЦСКА след обвинения от фенове

Тази седмица имаше доста трусове на "Армията", свързани с намеренията на собствениците да се оттеглят от клуба. Не съм запознат с подробностите, защото винаги има нещо, което се случва зад кулисите, но, разбира се - това са лоши новини за всички свързани с клуба! Дали е заради финансови проблеми, дали са лични причини, дали е заради тази декларация на определена част от феновете, дали е заради трансфера на Соу (за него по-долу), всички трябва да си извадят нужните поуки от случващото се!

Снимка 516303

Източник: Официален сайт ЦСКА

Бруно Акрапович: Какво бих казал на Ганчев и Инджов? Утре да се завърнат и да направим ЦСКА още по-голям!

Бруно Акрапович: Какво бих казал на Ганчев и Инджов? Утре да се завърнат и да направим ЦСКА още по-голям!

"Благодаря му, подари ми силен отбор"

Не искам да коментирам, ако е свързано с издържането на клуба, но ако е личен мотив, което се преплита с тази прословута декларация, тук ще си позволя да дам мнение. А то е, че всички сме хора! Каквито и да сме, винаги има момент, когато търсим добрата дума, добрата реакция, одобрението! Всеки носи своето достойнство, а когато от другата страна стои неблагодарност, понякога може да става дума точно затова, колкото и банално да звучи. А когато се съберат много различни проблемни фактори на едно място, лесно може да се премине границата. И в момент на емоция или не - човек да реши да прекрати това, което прави. Задавайки си въпроса: "Заслужава ли си!?" Казано на прост език - "Аз направих/правя толкова за отбора, а получавам само ирония, обиди, неблагодарност... Заслужава ли си!?"

Всеки трябва да си знае ролята и мястото, когато става въпрос за подобни неща, и да не прекрачва границата... Но, хора сме... Правим грешки постоянно... Ако обаче правиш една и съща грешка винаги, тогава какъв те прави това? И ще те търпи ли някой?!

Фенове на ЦСКА от секторите "А" и "В" с отворено писмо до Ганчев и "червена" България

Фенове на ЦСКА от секторите "А" и "В" с отворено писмо до Ганчев и "червена" България

Вижте какво казват те

Снимка 518920

Източник: Официален сайт ЦСКА

Трансферът на Али Соу от ЦСКА в руския "Ростов"

Добър трансфер и крачка напред в развитието на играча. Дали е добър трансфер за ЦСКА, тепърва ще разберем! Надявам се играчът на грабне този шанс за развитие и да го оползотвори. Колкото до липсата му и дали ще се усети, предполагам, че да! Но никой играч не трябва да е и не е по-голям от отбора си! Примери за подобни трансфери на важни за отборите си играчи - колкото искаш. Въпреки че нашата действителност е по-различна от примерите, които имам предвид, ми се струва, че се драматизира малко повече, отколкото трябва! Трансфери трябва да се правят, отборът трябва да печели пари от тях, а в крайна сметка лично аз не знам, може и самият играч да е изявил желание за този трансфер!?! Все пак всеки иска да надгражда в кариерното си развитие, а точно това се случва със Соу - професионално и финансово развитие! Минал съм по същия път, знам за какво говоря!

Снимка 518348

Източник: LAP.bg

Тенденции след първия кръг от подновяването на сезона в Първа лига

Първият кръг от Първа лига за 2021 година според мен предложи само една изненада. Това е победата на Арда в Пловдив. Без да искам да подценявам отбора на Арда, но на фона на всичко, случващо се в Ботев, човек очакваше победа. Но може би това е само лошо засилване за Ботев, преди да започнат да постигат желаните резултати. И, разбира се, длъжни сме да отдадем заслуженото и на Арда за стабилното представяне дотук.

Димитър Димитров: Камбуров ще постигне рекорда още през този сезон

Димитър Димитров: Камбуров ще постигне рекорда още през този сезон

"Не се поколебах нито за миг да му се обадя"

Новата голова лекция на Мартин Камбуров доказва за пореден път амбицията и мотивацията му да бележи, където и да играе. Младите трябва да си водят записки!

Казвал съм го и друг път - когато времето в България е лошо и терените са покрити със сняг, двубоите трябва да бъдат отлагани! Нищо добро не се случва, когато условията са такива, каквито видяхме на двубоя Славия - ЦСКА. Рискува се да се получат контузии на играчите, футбол не се играе, а съм 100% сигурен, че самите играчи не изпитват удоволствие от това да играят на подобен терен!

Снимка 518449

Източник: LAP.bg