Аспарух Никодимов изрази задоволството си от победата на ЦСКА над Лудогорец с 2:1 в Разград.

Ето какво сподели легендата на "червените" пред официалния сайт на клуба:

"ЦСКА доказа, че е ЦСКА. Имаше голяма мобилизация в играчите и така трябва да бъде - в големите мачове трябва да си голям. Не че сме играли чак толкова добре или по-добре, но важното е, че имаше желание за победа и това беше важното.

Снимка 278482

Проявиха характер момчетата дори и с 10 души и големия мач го направиха. Допуснахме пак грешки и в защита, и в нападение, ако не бяхме допуснали някои грешки през второто полувреме можехме още 2-3 гола да им вкараме на контраатака.

ЦСКА с историческа първа победа над Лудогорец - 2:1

Край на прокобата! ЦСКА най-сетне победи Лудогорец, "червените" с велик обрат в Разград

Битката за титлата ще бъде безмилостно жестока

Този кафез, това за затворници ли беше, където бяха сложили феновете на ЦСКА? Това е някакъв абсурд. От Футболния съюз да си влязат в ролята и да направят нещо, това е абсолютен резил и с тази клетка лишават гостуващия отбор от подкрепа. Те ако гостуват някъде и ги сложат в такъв затвор няма да им бъде приятно, а тях никой не ги обича.

За дузпата нямам думи.. това си беше прийом от свободната борба. Някои съдии или нямат характер, или не са за Първа лига, за мен реферът беше страхлив - от нещо се е повлиял, от какво - нямам представа. Каранга го изгониха, след като нарушение направи Моци. Това беше пълен абсурд. Левият им бек Натанаел трябваше втори жълт картон да получи - не му го дадоха", коментира Никодимов.