Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира настоящата ситуация в лагера на "армейците". Ето какво каза той пред колегите от "Меридиан Мач":

"Няма смисъл да обсъждаме контролите. Ясно е, че резултатите не са толкова важни. Вероятно отборът е правил пo-тежки тренировки, сигурно играчите са уморени. И аз като треньор не съм спестявал усилията на футболистите. Често сме тренирали сутрин в дните, в които сме играли проверки. И сме губили, да, когато не сме били свежи".

ЦСКА със собствен автобус до месец?

ЦСКА със собствен автобус до месец?

Вижте подробности

"Нека не се правят крайни оценки. Аз мога да кажа в каква форма е отборът, след като изгледам първите му 3-4 мача. От тях ще си проличи дали е била добра подготовката", каза пред "Меридиан Мач" Паро.

"Ясно е, че много неща зависят от дербито с Левски още в началото. Но в ЦСКА винаги е било така - работи се под напрежение. Щом се е хванал Милош Крушчич на хорото, ще го играе. Дупе да му е яко, както се казва. Ако не му харесва, да се пуска от хорото", е съветът на легендата.

"Ще видя новият италианец как спира топката, как я води и тогава мога да кажа дали става за ЦСКА. Дано да е така. Има и други, но лошото е, че не са постоянни".

Сектор "Г" набира средства за хореография за дербито с Левски

Сектор "Г" набира средства за хореография за дербито с Левски

"Благодарение на вас и всички останали като вас, Северната трибуна продължава изцяло да се самофинансира", съобщават ултрасите