Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов коментира деликатната ситуация в лагера на "червените" и призова за обединение между ръководството на клуба и привържениците.

"Феновете от своя страна са прави, но трябва да се погледне и от другата страна. Най-лесно е да се прогони някой, а след това какво ще последва? Малко ми се виждат прибързани действията и решенията на привържениците. Трябва да седнат и двете страни и да се разберат, за да се оправят нещата. Колко пъти вече напускаха играчи и треньори... Първенството е ясно, че е загубено. Лудогорец в момента имат по-добър отбор от нас или поне това показват резултатите. Получават и по едно рамо в трудните моменти, но като цяло са по-организирани. Може и да ги победим в някой мач, но след това губим много точки, дори и като домакини. За да станеш шампион, трябва от 15 мача да играеш на високо ниво в поне 13. А ние се хвърляме на "орлите" и после допускаме грешки. Това са тънкости на които трябва да се обърне внимание.

Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

Следи изкъсо процесите в столичния гранд

Феновете и ръководството на ЦСКА трябва да се разберат. Непосилно е само един човек да издържа един отбор в България. Трябва и привържениците да помагат. Който с каквото може или дори, ако има по-заможни, да влагат повече. Като имат претенции, трябва да помагат. Отстрани изглежда много лесно, но реално въобще не е така. Когато си вътре и видиш с очи хората, с които работиш, какви характери са и т.н, става ясно, че не е толкова лесно.

Трудно е феновете да издържат под каквато и да е форма сами клуба. Но могат да помагат на собствениците, ако сред тях има заможни, да инвестират в отбора. В крайна сметка у нас, който дава парите, той поръчва музиката. Познавам голяма част от върлите привърженици на тима. Те обичат ЦСКА и са го доказвали многократно. Призовавам ги да седнат с ръководството на една маса, да помислят, и да видят кой с какво и как може да помогне. Минал съм по този път и не е приятно, защото се създава напрежение, което рефлектира върху играчите, а някои от тях само това чакат", заяви той пред "Мач Телеграф".

Тибо Вион се завръща в титулярния състав на ЦСКА

Тибо Вион се завръща в титулярния състав на ЦСКА

Замества наказания Турицов