Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от клуба, пише "Тема Спорт". През миналата седмица се появиха информации, че бизнесменът е готов да хвърли бялата кърпа и да сдаде управлението на гранда. Те обаче не отговарят на истината според колегите ни от всекидневника.

За него ли ЦСКА не е кауза?

За него ли ЦСКА не е кауза?

Георги Банов припомня

В момента Ганчев е концентрирал усилията си върху намирането на старши-треньор на тима. Набелязани са няколко чуждестранни специалисти, като не е изключено името на новия наставник да бъде обявено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък.

На трибуните на "Българска армия" за срещата с "белите" може да присъства легендата на Партизан и доскорошен треньор на Чукарички Саша Илич. Както вече стана ясно, "червените" са влезли в контакт със сърбина доста преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите между двете страни обаче засега са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на проекта за реконструкцията на стадиона. Според различни източници в началото на месеца ръководството на ЦСКА е депозирало 30 млн. лева, които да послужат като гаранция за намеренията на клуба. Очаква се скоро от "Армията" да излязат с официална информация по темата.

Популярни привърженици на ЦСКА подкрепят Гриша Ганчев

Популярни привърженици на ЦСКА подкрепят Гриша Ганчев

Вижте кои са те